Restaria Zuid
WEEKMENU
Restaurant In den Helperhoeck

voor € 12,50


Landinwaarts!
Op vrijdag 1 augustus was het NTR programma Landinwaarts! onder andere in Groningen, bij Restaria Zuid! Wij zijn bekend in Groningen om de lekkerste eierbal !

Bekijk op de website van de NTR de uitzending: uitzending 1 augustusWelkom op de website van Restaria Zuid

Al meer dan 60 jaar is Restaria Zuid een bekend gezicht in Groningen.
Begonnen als banketbakkerij met automatiek, werd het al snel een volwaardige cafetaria waar de eigengemaakte produkten de boventoon voerden.
De huisgemaakte mayonaise, kroketten, eierballen, bamiballen, gehanktballen, sate en pindasaus zijn nog steeds een begrip in Groningen en wijde omgeving, waar regelmatig voor omgereden wordt.
Achter de snackbar zit al ruim dertig jaar ons restaurant "in den Helperhoeck" waar de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding een grote vaste klantenkring geniet en regelmatig "ontdekt" wordt door passanten.

Ook op gebied van catering heeft "Restaria" haar sporen reeds verdient.
Van salade tot koud/warm buffet, van bitterbal tot frivolité, uw feest verzorgen wij graag geheel of gedeeltelijk, bij u thuis of op een van onze eigen sfeervolle (tot 1000 personen) locaties.

Tot slot is er nog de broodjes- en maaltijdenservice voor bedrijven voor als er bijvoorbeeld vergadert of overgewerkt moet worden.


Restaria Zuid en haar medewerkers zijn u graag van dienst!!


Broodjes bestellen

Restaurant in den Helperhoeck

Cafetaria

Catering

Restaria Zuid